Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - clio elec issues

View Single Post
post #1 of (permalink) Old 14th November 2006 Thread Starter
Junior Member
Join Date: Nov 2006
Posts: 4
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
clio elec issues

Hello to all,

Just found this fourm,and hope somebody here can help me.
just bought a 03 clio 1.2,the previous owner had a phone kit installed and it overheated and burnt out the dash wiring,radio heater controls etc.I bought it,and in the processs of tring to get it back on the road.

So far have managed to replace the burnt wiring loom,power it up and got it to run,but will not rev,just tick over?.
headlights/cl,ew,wipers,heater all are now working,the other problem is with the cd player,interior light and the clock,cant get them to work,checked the fuse,grounds etc all fine,if i link the red and yellow wire from the clock everthing powers up,but when you turn the key off it lose memory so dose anybody know where the common link is with all 3 of them.some other connection that i missed,the passanger side seatbelts are disconnected,due to blowing when the loom went up,would this have any effect?.

Thanks Mitch
Currently in mitchomagic's garage:
clio 1.2 2003
mitchomagic is offline  
  5 Lastest Threads by mitchomagic
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
clio sensor?? Electronics mitchomagic 2 759 18th November 2006 09:31 PM
clio elec issues Electronics chris m 6 1397 14th November 2006 12:34 AM
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome