Renault Megane - Electronics - Headlight Problem with Megane 2.0 - Renault Forums :: Independent Renault forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 17 (permalink) Old 26th January 2006 Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 4
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Send a message via AIM to Gogges_Aberdeen
Renault Megane - Electronics - Headlight Problem with Megane 2.0

My dipped beam has stopped working!
I use my headlights on automatic all the time, yesterday they came on and went out again straight away ... as if a fuse had blown.
Where is the fuse if it's fitted??
The light on the dashboard still shows dipped beam on, but no headlights!!
Gogges_Aberdeen is offline  
  5 Lastest Threads by Gogges_Aberdeen
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
Renault Megane - Electronics - Headlight Problem... Megane ours2012 16 16957 26th January 2006 07:00 PM
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 17 (permalink) Old 26th January 2006
Veteran Member
Technical Supremo
 
Meganeman's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,335
Nominated 10 Times in 10 Posts
Nominated TOTW/F/M Award(s): 4
Thanks: 511
Thanked 690 Times in 642 Posts
This may sound like a silly question! but have you checked the bulbs?
Currently in Meganeman's garage:
.Ford Transit 2014..2003 Renault clio 1.2 Authentique.1989 Renault 5 TR
Meganeman is offline  
post #3 of 17 (permalink) Old 27th January 2006
Platinum member
 
SportTourer's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,710
Nominated 0 Times in 1 Post
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 10
Thanked 48 Times in 39 Posts
Also have you tried them on "manual" - it may be a fault with thr "auto" bit.
Chances are that if both lights aren't working then its a relay.
Do the side lights work? Does full beam work?



Currently in SportTourer's garage:
2010 Laguna III SportTourer Initiale Tom Tom.
SportTourer is offline  
 
post #4 of 17 (permalink) Old 27th January 2006 Thread Starter
Junior Member
Threadstarter
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 4
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Send a message via AIM to Gogges_Aberdeen
Not actually checked the bulbs, but 1 of them is only a week old so doubt if both of them have blown together!
Gogges_Aberdeen is offline  
post #5 of 17 (permalink) Old 27th January 2006 Thread Starter
Junior Member
Threadstarter
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 4
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Send a message via AIM to Gogges_Aberdeen
Have tried on manual, and yes side lights and full beam all work fine!
Where is the relay?
Gogges_Aberdeen is offline  
Reply

Tags
electronics , headlight , megane , problem , renault

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Renault Forums :: Independent Renault forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome