Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - Laguna II - Lost Radio:Clock:Temp Display

View Single Post
post #8 of (permalink) Old 9th January 2007
Junior Member
Join Date: Aug 2006
Posts: 23
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Hi mate, you're not having much luck with this !

Firstly, the tyre pressure sensors need to re-activate after a flat battery, fuse disconnect etc by driving for a certain amount of time over 15mph constantly, so that could be why this appeared to have failed.

Secondly, i'm not very technical so as to trace your fault you'll be better off speaking to one of the Renault Techhies that are hanging around this forum. You can tell who these guys are by reading the forums and looking at their info to the left of the posts.

Thirdly (you're not going to like this) : The fuse in question is the F50 20A Consumer cut-off fuse :

Which serves :

Diagnostic socket
Air conditioning computer
Seat position memory computer
Radio display/clock/external temperature control panel
Navigation assistance computer
Tyre pressure computer
Central Communication Unit
Alarm connection

I wouldn't like to be tracing this fault !!

If i were you i'd start a new thread for help titling it something like

"20A Consumer cut-off (under ash tray) fuse blowing - HELP !"

Sorry can't help you anymore, but like i say the techies may be able to

Currently in DanTheMan's garage:
2002 Laguna II 1.8 Sports Tourer
DanTheMan is offline  
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome