Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - Immobiliser prob yet again

View Single Post
post #1 of (permalink) Old 12th February 2007 Thread Starter
Miss M
Junior Member
Join Date: Feb 2007
Posts: 8
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Immobiliser prob yet again

Hi guys an gals first post so here goes......
Have just bought a clio 1.2 year 2000 anyways I have just had the tdc sensor an wiring loom changed and thought that was the end of my probs.......not to be.
I have an intermittent starting fault with the immobiliser sometimes the red light will go off and the car will start othertimes then then light just keeps on flashing the car will turn over but just wont start, does this mean I will have to purchase a new key or is there something else I can try first. Bit cheesed off cos I have only had the car 3 weeks and its been off the road more than its been driven.
Any advise greatfully recieved.
Currently in Miss M's garage:
2000 Renault Clio 1.2
Miss M is offline  
  5 Lastest Threads by Miss M
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
Clutch probs on a Clio Grande Engines Miss M 2 1333 25th October 2008 07:01 PM
Water Pump Engines mister_cee333 10 2005 16th March 2008 01:13 PM
New Member Welcome to RenaultForums chris m 2 601 12th February 2007 05:03 PM
Immobiliser prob yet again Electronics chris m 7 1377 12th February 2007 04:57 PM
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome