Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - Clio no longer starts & I hear a 'clicking' sound

View Single Post
post #1 of (permalink) Old 1st April 2007 Thread Starter
Junior Member
Join Date: Apr 2007
Posts: 13
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Clio no longer starts & I hear a 'clicking' sound

Hi everyone,

I have just purchased a used 2002 Renault Clio 1.2 Dynamique - everyone was fine until just an hour ago when I attempted to open the car. Firstly the remote wouldn't open the vehicle - nor did I get the flashing LED on the fob.

Secondly - once I got in (just by using the key) I tried to start the car however the engine wouldn't start. However I can hear a constant 'clicking' sound near the passenger side so I am guessing this be something to do with it.

Any ideas of what this may be.. its strange as I was using the car fine just a few hours ago.
Currently in playazclubz's garage:
2002 Renault Clio Dynamique 1.2
playazclubz is offline  
  5 Lastest Threads by playazclubz
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
How do I enter an immobiliser code for my Clio Cars & motoring bugsb 3 7253 15th October 2011 03:30 PM
How do I enter an immobiliser code for my Clio Electronics playazclubz 2 1386 9th October 2011 05:08 PM
Renault Clio II - Tuning and Modding - Window... Clio chicker 4 4136 19th May 2007 12:31 PM
Battery died? Immobiliser worries Electronics playazclubz 5 2764 2nd April 2007 12:04 AM
Clio no longer starts & I hear a 'clicking'... Cars & motoring chris m 8 2584 1st April 2007 04:33 PM
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome