Issues... - Renault Forums :: Independent Renault forum

Electronics In Car Entertainment (ICE), Sat-Nav, lighting, wiring etc.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 19th December 2006 Thread Starter
Junior Member
Mad Stuntman's Avatar
Join Date: Dec 2006
Posts: 3
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

First of all I'd like to say Hi everone

Secondly, I've recently (2 days ago) bought myself a Laguna 2.0 RT estate and i love the car but for a few problems... (hence the help bit!) So i thought I'd ask you good people for advice

1 this afternoon the indicators packed up, Hazards work fine but just nothing at all from indicators. Checked fuse its ok and i know its not a lightbulb mass suicide cos hazards still work.

2 Speedo dosen't work

3 Passenger elec window goes down ok but EXTREMELY slow coming up (well it starts slow and gets faster as it gets nearer to the top)

Well thats the important ones, There are a few other things but nothing i cant fix with a universal adjuster. That said I hope this will be the start of a long and beautiful relationship (both on here and off) and thank you in advance for any help
Currently in Mad Stuntman's garage:
1997 Laguna 2.0(8V) RT Estate
Mad Stuntman is offline  
  5 Lastest Threads by Mad Stuntman
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
Overcooling Heating & cooling madnoel10 7 1674 3rd January 2008 04:35 PM
Issues... Electronics scen1c 3 838 19th December 2006 05:55 PM
Sponsored Links
post #2 of 4 (permalink) Old 19th December 2006
Platinum member
Join Date: Aug 2005
Posts: 14,145
Nominated 2 Times in 3 Posts
Nominated TOTW/F/M Award(s): 3
Thanks: 0
Thanked 68 Times in 26 Posts
Hello & Wecome to the Forum
ottoman is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 19th December 2006
Let's be carefull out there
chris m's Avatar
Join Date: Jan 2006
Posts: 19,344
Nominated 1 Time in 1 Post
Nominated TOTW/F/M Award(s): 3
Thanks: 3
Thanked 32 Times in 32 Posts
Send a message via MSN to chris m
welcome to the forums. The indicators may be a relay issue, ossibly, the speedo will be electronically controlled so it may be a sensor failure
Currently in chris m's garage:
2000 Scenic 2.0 16v Monaco, BMW 3 Series, Pug 206
chris m is offline  
post #4 of 4 (permalink) Old 20th December 2006
Platinum member
scen1c's Avatar
Join Date: Jul 2005
Posts: 4,285
Nominated 0 Times in 2 Posts
Nominated TOTW/F/M Award(s): 4
Thanks: 0
Thanked 68 Times in 6 Posts
Hello and welcome. Post moved to relevant forum for greater exposure.
Currently in scen1c's garage:
Toys. Toys. More toys. A freezer.
scen1c is offline  


Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Renault Forums :: Independent Renault forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome