Laguna Estate Rear Wiper - Renault Forums :: Independent Renault forum

Electronics In Car Entertainment (ICE), Sat-Nav, lighting, wiring etc.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 21st September 2005
Posts: n/a
Laguna Estate Rear Wiper


The rear wiper on my estate doesn't work. When I turn it on, I can hear an electronic clicking at the front but no movement at the back.
Was wondering had anyone users have this problem.
Also the heated rear window doesn't work. Could the 2 problems be linked?

Thanks in advance
Sponsored Links
post #2 of 2 (permalink) Old 18th March 2006
Junior Member
Join Date: Mar 2006
Posts: 2
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

My laguna estate tended to suffer from broken wires where they travel from the main bodywork to the gate. Guess it was just wear and tear but they didn't like being distubed. I'm not sure of the age of you car, mine was the old M reg, and they may have solve this on newer versions. At the risk of blowing a fuse, you could try switching the wiper on and moving the rubber bridging gatot to see if it makes contact.

All the best.

ascott1037 is offline  

estate , laguna , rear , wiper

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Renault Forums :: Independent Renault forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome