51 Laguna IDE Computer Problem?? - Page 6 - Renault Forums :: Independent Renault forum

Electronics In Car Entertainment (ICE), Sat-Nav, lighting, wiring etc.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #26 of 27 (permalink) Old 10th December 2007
Junior Member
Join Date: Dec 2007
Posts: 5
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Got my car back from garage and surprise,surprise they couldn't get the fault to show it's ugly face again:

On the plus side they did say that if it happens again to pop in at anytime and they will try some more tests free of charge!
Jedd is offline  
Sponsored Links
post #27 of 27 (permalink) Old 11th December 2007
Posts: n/a
As suggested previously - check the wiring connections to the throttle body and ecu and anywhere else in the engine compartment - bad joints can cause problems with wrong readings being sent to the ECU

ide , laguna , problem

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Renault Forums :: Independent Renault forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome