Amplifier installation - Page 2 - Renault Forums :: Independent Renault forum

Electronics In Car Entertainment (ICE), Sat-Nav, lighting, wiring etc.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #6 of 8 (permalink) Old 22nd September 2007
Join Date: May 2006
Posts: 66
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Anybody got an update on this one?
Currently in a.rainsford's garage:
a.rainsford is offline  
Sponsored Links
post #7 of 8 (permalink) Old 30th September 2007 Thread Starter
Diamond member
spottedhaggis's Avatar
Join Date: Feb 2007
Posts: 239
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Send a message via MSN to spottedhaggis Send a message via Skype™ to spottedhaggis
Not from me am afraid, still not been able to figure it out, hell cant even figure out how to get the glove box out at this time. Removed screws from side of dashboard next to glove box and also the star screw inside the glove box but it wont shift.
Currently in spottedhaggis's garage:
2002 Laguna 1.9 DCI Privilege....and is loving every second of it
spottedhaggis is offline  
post #8 of 8 (permalink) Old 30th September 2007
Diamond member
DEEJAY 225's Avatar
Join Date: Dec 2006
Posts: 104
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Originally Posted by Andy M View Post
Let me know how you get on as I can't for the life of me get my amplifier to work without massive amounts of interference!!
check the phono plugs are fitted correctly and that they are in the correct phono pre-outs(this could be the main cause)

try locating your wires and moving them away from other wires as this is normally the cause as people tape the power leads to other cables,or check for frying cables,try fitting a noise supressor

if this is ok and you still have a problem locate the earth lead to an earth point closer to the amp(if its in the boot area then try putting the earth in the boot) and secure it down to good earth point

if your still getting it try another amp as your amp could be faulty
Currently in DEEJAY 225's garage:
2006 megane 225 CUP
DEEJAY 225 is offline  

amplifier , installation

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Renault Forums :: Independent Renault forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome