Renault Laguna 2 - Loss of electrical power while engine off - Page 2 - Renault Forums :: Independent Renault forum

Electronics In Car Entertainment (ICE), Sat-Nav, lighting, wiring etc.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #6 of 6 (permalink) Old 10th September 2007
Junior Member
Join Date: Jan 2006
Posts: 17
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Long shot if you still have a problem, could be lose 20 AMP fuse behind the ashtray or a power problem to and from here. But is a long shot. be careful removing this fuse as it has the same effect, on certain things, as removing the battery.
Currently in NETMAN's garage:
2003 Laguna ST int 3.0 V6 & 2005 Clio Exp DCi (65)
NETMAN is offline  
Sponsored Links

electrical , engine , laguna , loss , power , renault

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Renault Forums :: Independent Renault forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome