Renault - Clio - Electrical problems - Page 2 - Renault Forums :: Independent Renault forum

Electronics In Car Entertainment (ICE), Sat-Nav, lighting, wiring etc.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #6 of 6 (permalink) Old 23rd September 2007
Diamond member
Join Date: Apr 2007
Posts: 236
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
doubt very much much this is a relay concern its more of a damaged loom! if you read the comments fully it will crank when the indicators/hazzards are turned on these are controlled via the uch and the ignition is a direct switch live to the starter! just to let you know I am still a licensed RTE so I do know what I'm talking about!
Currently in bigshow's garage:
c class merc and 07 megane coupe cab 1.5dci dynanic
bigshow is offline  
Sponsored Links

clio , electrical , problems , renault

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Renault Forums :: Independent Renault forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome