Lost radio sound - Page 2 - Renault Forums :: Independent Renault forum

Electronics In Car Entertainment (ICE), Sat-Nav, lighting, wiring etc.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #6 of 7 (permalink) Old 4th November 2007 Thread Starter
Diamond member
polaris2267's Avatar
Join Date: May 2007
Posts: 299
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Finally fixed it. Got bored and carried out a "percussion adjustment" (thumped it) and it now works. Not very technical I know but will now get the wiring looked at.
Thanks everyone who helped.
Currently in polaris2267's garage:
R Reg Megane 1.6e RT
polaris2267 is offline  
Sponsored Links
post #7 of 7 (permalink) Old 4th November 2007
Platinum member
Join Date: Aug 2005
Posts: 14,145
Nominated 2 Times in 3 Posts
Nominated TOTW/F/M Award(s): 3
Thanks: 0
Thanked 68 Times in 26 Posts
Thanks for keeping us updated Polaris.

Was that a metric or imperial thump
ottoman is offline  

lost , radio , sound

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Renault Forums :: Independent Renault forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome