clio still wont start - Page 2 - Renault Forums :: Independent Renault forum

Electronics In Car Entertainment (ICE), Sat-Nav, lighting, wiring etc.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #6 of 7 (permalink) Old 1st January 2008
Platinum member
stef123's Avatar
Join Date: Sep 2007
Posts: 2,299
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 50
Thanked 40 Times in 31 Posts
Send a message via MSN to stef123
Originally Posted by lordmike View Post
have put another battery on to try it which i know is good but still nothing?
try connecting a jump lead from the negative terminal of the battery to a clean part of the engine and see if it starts.
Currently in stef123's garage:
2006 Ford Mondeo ST TDCI
stef123 is offline  
Sponsored Links
post #7 of 7 (permalink) Old 1st January 2008
Junior Member
Join Date: Dec 2007
Posts: 6
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

I had this problem recently and i found it was a corroded earth lead which is on the bottom of your gearbox to the bodywork, its worth checking
carlparkes is offline  

clio , start

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Renault Forums :: Independent Renault forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome