Washer malfunction - Renault Forums :: Independent Renault forum

Electronics In Car Entertainment (ICE), Sat-Nav, lighting, wiring etc.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 6th January 2008 Thread Starter
Junior Member
Join Date: Dec 2007
Posts: 13
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Cool Washer malfunction

Hi, I've just got a 1.4 Alize 1999. The winscreen and rear screen washers arn't working. The bottle is full, the jets are clear and the motor is buzzing but no squirty's...
Any clues? Incidently, where is the washer motor, is it in the wheel arch?

Cheers, Rufus
Currently in rufus1827's garage:
1.4 Megane Alize 1999
rufus1827 is offline  
  5 Lastest Threads by rufus1827
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
Horn malfunction Electronics chris m 1 743 22nd February 2008 10:12 PM
Courtesy lights Electronics len_0onx 4 1331 8th January 2008 09:20 PM
Washer malfunction Electronics matt_dci 2 763 6th January 2008 04:06 PM
Noobie Welcome to RenaultForums rufus1827 2 690 31st December 2007 08:12 PM
Sponsored Links
post #2 of 3 (permalink) Old 6th January 2008
Let's be carefull out there
chris m's Avatar
Join Date: Jan 2006
Posts: 19,344
Nominated 1 Time in 1 Post
Nominated TOTW/F/M Award(s): 3
Thanks: 3
Thanked 32 Times in 32 Posts
Send a message via MSN to chris m
washer motor is in the bottle, it's probably the seal failed
Currently in chris m's garage:
2000 Scenic 2.0 16v Monaco, BMW 3 Series, Pug 206
chris m is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 6th January 2008
Platinum member
matt_dci's Avatar
Join Date: Apr 2006
Posts: 1,708
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 7 Times in 4 Posts
Send a message via MSN to matt_dci
Might be worth checking for a kink in the pipe!!

I had a new Pug 106 that would'nt wash the rear window even though the pump worked, and that turned out to be a kink in the pipe which was restricting the flow!

Currently in matt_dci's garage:
2008 Citroen Grand Picasso 1.6 VTR+ & 2009 '09' Merc Vito 109 CDi
matt_dci is offline  

malfunction , washer

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Renault Forums :: Independent Renault forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome