tyre sensor - Page 2 - Renault Forums :: Independent Renault forum

Electronics In Car Entertainment (ICE), Sat-Nav, lighting, wiring etc.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #6 of 7 (permalink) Old 7th July 2008 Thread Starter
Join Date: Dec 2005
Posts: 34
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
tyre sensor

thanks for all the help i put the presure up by 10 psi then back to normal now seems ok thanks again kike
Currently in kikey59's garage:
megane 2002
kikey59 is offline  
Sponsored Links
post #7 of 7 (permalink) Old 7th July 2008
Technical Supremo

Join Date: Feb 2007
Posts: 42,940
Nominated 16 Times in 67 Posts
Nominated TOTW/F/M Award(s): 28
Thanks: 372
Thanked 5,201 Times in 4,712 Posts
Originally Posted by mister_cee333 View Post
I had similar but now run with the pressures 1-2 psi high - the sensors seem very sensitive. Remember that most pressure guages on garage forecourts are notoriously inaccurate.
I would agree as I tend to get the odd flashing tyre light during the colder weather but they disappear after a short drive when the tyre warms up
Currently in madnoel10's garage:
Honda Civic 1.4l
madnoel10 is offline  

sensor , tyre

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Renault Forums :: Independent Renault forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome