Heating fan not working - Page 2 - Renault Forums :: Independent Renault forum

Electronics In Car Entertainment (ICE), Sat-Nav, lighting, wiring etc.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #6 of 6 (permalink) Old 8th January 2009
Junior Member
WhoRU's Avatar
Join Date: Oct 2006
Posts: 16
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Petercee - It's definately the AC/heater blowers. Occasionally dead as a doornail, but most of the time works perfectly. Only happens now and again. Restart the car and everything goes back to normal. I've tried just switching the climate off and on but that never does the trick.

Thanks, I'll try to swot up on the resistor pack
Currently in WhoRU's garage:
2005 Renault Laguna II 1.9dCi 130
WhoRU is offline  
Sponsored Links

fan , heating , working

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Renault Forums :: Independent Renault forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome