Laguna ABS sensor question - Page 5 - Renault Forums :: Independent Renault forum

Electronics In Car Entertainment (ICE), Sat-Nav, lighting, wiring etc.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #21 of 21 (permalink) Old 10th February 2009 Thread Starter
Junior Member
vlad_the_emailer's Avatar
Join Date: Aug 2006
Posts: 20
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Just a quick update, I have had the laguna put onto a fault code reader. It came back that the rear O/S sensor was faulty. I had it replaced and all was well for a week. Now though I have the same series of lights on again, but nothing showing in the fault codes?!?! I've disconnected all the sensors and made sure they are clean and dry... the lights go out for a short while after that but always come back on.... any ideas??
Currently in vlad_the_emailer's garage:
Renault Laguna 1.9 DTi RT Sport
vlad_the_emailer is offline  
Sponsored Links

abs , laguna , question , sensor

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Renault Forums :: Independent Renault forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome