rear wash problem and outside temp wrong - Page 2 - Renault Forums :: Independent Renault forum

Electronics In Car Entertainment (ICE), Sat-Nav, lighting, wiring etc.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #6 of 6 (permalink) Old 17th March 2009 Thread Starter
Junior Member
Join Date: Oct 2006
Posts: 10
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thanks again

Just spoke to dealership (sunwin) who said that I'd have to pay diagnostics at 70 + VAT. After that they will speak to Renault who may or may not cover some or all of the costs.

Also, just digging through the paperwork and remembered that I'd got a years extended warranty with CarPlan for free (well, not free I brought it for 199 on the proviso that the car I was chopping in got an extra 200). Will ring them and see if its covered.

Will update when I know more
Currently in fatnhairy's garage:
2006 06 grand scenic
fatnhairy is offline  
Sponsored Links

problem , rear , temp , wash , wrong

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Renault Forums :: Independent Renault forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome