lag II died on me ????? help please - Page 2 - Renault Forums :: Independent Renault forum

Electronics In Car Entertainment (ICE), Sat-Nav, lighting, wiring etc.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #6 of 7 (permalink) Old 1st May 2009
dave_mezza2006's Avatar
Join Date: Jan 2007
Posts: 20,765
Nominated 6 Times in 11 Posts
Nominated TOTW/F/M Award(s): 5
Thanks: 1,497
Thanked 1,640 Times in 1,304 Posts
It would if there wasnt enough power left in the battery to start the car.

Might be prudent to get the battery load tested to see what voltage it is displaying. Anything less than 12v (without engine on) and its not being charged. I know its a new battery, but if its not getting charged, it wont make a difference.

As the engine has been replaced recently Im thinking that its most likely a loose connection to the battery, or alternator.

Sorry to hear about the dodgy garage ripping you off.
Currently in dave_mezza2006's garage:
2014 Vauxhall Astra Limited Edition 1.4 16v VVT Turbo
dave_mezza2006 is online now  
Sponsored Links
post #7 of 7 (permalink) Old 1st May 2009 Thread Starter
Junior Member
Join Date: Jan 2008
Posts: 16
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
thanks for the help...

the batteries fully charged...gonna check all the connections now...

yup dont like the garage want my original turbo back mines was nice and shiney not all off coloured
Currently in sasandjo's garage:
2002 renault laguna 1.9dci initialle
sasandjo is offline  

died , lag

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Renault Forums :: Independent Renault forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome