clio radio trouble - Renault Forums :: Independent Renault forum

Electronics In Car Entertainment (ICE), Sat-Nav, lighting, wiring etc.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 7th May 2006 Thread Starter
Junior Member
Join Date: May 2006
Posts: 2
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
clio radio trouble

hi i've bought a second hand clio and the radio was working perfectly but just went off and i cant get it back on. its copletely dead. i've tried changing the fuse but this did nothing. has anybody any ideas
pwuk is offline  
  5 Lastest Threads by pwuk
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
clio radio trouble Electronics pwuk 3 969 7th May 2006 06:58 AM
Sponsored Links
post #2 of 4 (permalink) Old 7th May 2006
Veteran Member
Technical Supremo
Lagdti's Avatar
Join Date: Dec 2005
Posts: 40,429
Nominated 2 Times in 20 Posts
Nominated TOTW/F/M Award(s): 18
Thanks: 149
Thanked 1,103 Times in 942 Posts
Does the cigarette lighter and interior light still work?.From memory they work off the same fuse.Is the fuse you checked in the fuse box or in the back of the radio?.

If possible,remove the radio from the dash and check you have a permanent 12 volt feed,a switchable(with ignition) 12 volt feed and an earth.If you have all these then I suspect the unit it's self is faulty.Is it the original radio or an aftermarket one?.If it's the original radio and the feed to it has gone,when you connect it back up you'll need a code for it.

Welcome to the forum,by the way.

I'd rather push my Alfa than drive a BMW....
Currently in Lagdti's garage:
2004 Saab 9-5 HOT Aero and a 2001 Audi A3 1.8 Turbo
Lagdti is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 7th May 2006
Let's be carefull out there
chris m's Avatar
Join Date: Jan 2006
Posts: 19,344
Nominated 1 Time in 1 Post
Nominated TOTW/F/M Award(s): 3
Thanks: 3
Thanked 32 Times in 32 Posts
Send a message via MSN to chris m
Welcome to the forum, can you post more info i.e. location of fuse changed & type of radio
Currently in chris m's garage:
2000 Scenic 2.0 16v Monaco, BMW 3 Series, Pug 206
chris m is offline  
post #4 of 4 (permalink) Old 8th May 2006 Thread Starter
Junior Member
Join Date: May 2006
Posts: 2
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
yeah everything else works fine. i changed both the fuse at the back of the radio ant in the fuse box. not sure bout the 12 volt feed tho but it looks like its the original wiring. I'm well and truly stumped!!!!!
pwuk is offline  

clio , radio , trouble

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Renault Forums :: Independent Renault forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome