CLIO MK 2 Phase 2 - Horn has stopped working - Page 2 - Renault Forums :: Independent Renault forum

Electronics In Car Entertainment (ICE), Sat-Nav, lighting, wiring etc.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #6 of 6 (permalink) Old 1st September 2009 Thread Starter
Junior Member
rdl1's Avatar
Join Date: Aug 2007
Posts: 6
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via MSN to rdl1
Thanks to everyone who replied to my thread!

Following Ralphs advice I went and bought myself a cheap voltage tester (£5 in maplin which will be useful to have) and found that there was no problem with the wiring to the horn, when the steering wheel switch was pressed i got a steady 12v.

Since this meant it was the horn itself that was at fault I headed to my local auto parts specialist and picked up a replacement for £8.00, got home, fitted it and voilą beep beep once again!

£13 quid total seems like a bargain to me, god knows how much they would have charged at a garage!


Currently in rdl1's garage:
2002 Renault Clio Authentique 1.2
rdl1 is offline  
Sponsored Links

clio , clio 2 , electical , horn , phase , stopped , working

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Renault Forums :: Independent Renault forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome