Clio 51 plate wont start after changing cam belt and valves - Renault Forums :: Independent Renault forum

Electronics In Car Entertainment (ICE), Sat-Nav, lighting, wiring etc.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 16th October 2009 Thread Starter
Junior Member
Join Date: Oct 2009
Posts: 1
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Clio 51 plate wont start after changing cam belt and valves


i have recently snapped my cam belt and after replacing it and the exhuast vavles i am having problems starting my engine, when i turn the key it chugs 2-3 times then cuts out, when testing for spark at plugs no spark, i cant figure out what problem could be

could anyone help me please
chappie9504 is offline  
  5 Lastest Threads by chappie9504
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
Clio 51 plate wont start after changing cam belt... Electronics cph1984 1 968 16th October 2009 05:28 PM
Sponsored Links
post #2 of 2 (permalink) Old 16th October 2009
Diamond member
cph1984's Avatar
Join Date: Aug 2007
Posts: 803
Nominated 0 Times in 1 Post
Nominated TOTW/F/M Award(s): 1
Thanks: 3
Thanked 70 Times in 69 Posts
Hi and welcome to the forums

Have you checked the white wire coming from the coil pack is bolted to the back of the head on the timing side? It should have a black supressor on the end of it too
Currently in cph1984's garage:
2001 VW Golf TDi
cph1984 is offline  

belt , cam , changing , clio , plate , start , valves

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Renault Forums :: Independent Renault forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome