Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - Laguna Wiper issue

View Single Post
post #1 of (permalink) Old 5th May 2007 Thread Starter
deadmansfinger's Avatar
Join Date: Mar 2007
Posts: 93
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Laguna Wiper issue

I pulled the wiper stalk this morning to spray my front window and that worked fine but the wipers didnt come on. I turned the wipers to position 1 and again nothing. I then turned the stalk to position 2 and 3 and it worked fine on these settings. I checked all the fuses and they are all ok. Does anyone have any idea why my front wipers dont work on the slowest setting or when I spray the windscreen but work fine on the fast settings?

Any help here would be appreciated.

Currently in deadmansfinger's garage:
1999 Renault Laguna 1.6 RT Sport
deadmansfinger is offline  
  5 Lastest Threads by deadmansfinger
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
Laguna I - Loss of Power & SERV light Engines madnoel10 4 1281 20th May 2008 03:31 PM
Keyfob problem Electronics deadmansfinger 31 4530 21st February 2008 03:00 PM
Laguna I driveshaft Steering and Suspension madnoel10 2 1132 11th January 2008 10:58 PM
Renault Laguna 1 - Removing Dash Centre Panel Interiors deadmansfinger 12 2623 11th January 2008 05:29 PM
Laguna - sudden lack of power Engines deadmansfinger 2 1051 5th November 2007 08:26 AM
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome