Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - Renault Clio 2 - Electronics - Immobiliser problem.

View Single Post
post #1 of (permalink) Old 21st May 2007 Thread Starter
Junior Member
Join Date: May 2007
Posts: 7
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Renault Clio 2 - Electronics - Immobiliser problem.

Hi people, I'm new to this forum as Ive just started to have some trouble with my Clio. Funny how any problem sends us all to our computers these days. Anyhow here is the problem:

Within the last three weeks my central locking has started to play up and now the car has developed a problem starting.

Sometimes when I try to start the car the 'serv' light goes off and the immobiliser light starts flashing and the car wont start. It ticks over as if its trying to start but wont kick in. Then ill leave it a couple of mins and try again and it will sometimes start, other times it takes longer but it does usually start. Longest Ive waited is ten min.

Does anyone have any idea what is wrong. The battery is ok I think.

Any help would be greatly received.

Happy driving

Take care

talkativeted is offline  
The Following User Says Thank You to talkativeted For This Useful Post:
  5 Lastest Threads by talkativeted
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
Renault Clio - Centre Brake light stopped working. Electronics rowie1959 5 14435 31st August 2008 12:15 PM
Renault Clio 2 - Electronics - Immobiliser... Clio Jonah 33 45163 21st May 2007 09:54 PM
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome