Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - Ticked off - My Lagunas got no indicator tick!

View Single Post
post #1 of (permalink) Old 1st June 2007 Thread Starter
Join Date: May 2007
Posts: 80
Nominated 0 Times in 0 Posts
Nominated TOTW/F/M Award(s): 1
Thanks: 0
Thanked 7 Times in 4 Posts
Question Ticked off - My Lagunas got no indicator tick!

Ok. With most things mechanical I'm fairly ok but this one has got me head scratching. My indicators have lost their tick. My headlights left on buzzer has also stopped working so its safe to say that they are probably connected. they were working and my indicators and headlights work as they should so I suspect a loose connection to what ever makes the noise. My questions are these:
Where is the unit that makes the noise - can't find a reference to it in Haynes.
What fuse controls it?

Currently in goon's garage:
Citroen C4 VTS - The Laguna has moved on to pastures new!
goon is offline  
  5 Lastest Threads by goon
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
DCI engine oil filler housing Engines goon 0 941 14th August 2011 09:58 AM
Is the Laguna II a good car? Bodywork goon 16 5974 16th June 2007 09:07 AM
How to replace a strut bearing/ remove a... Miscellaneous gotminefree 7 14244 10th June 2007 06:26 PM
Ticked off - My Lagunas got no indicator tick! Electronics goon 4 1513 1st June 2007 10:25 PM
How to fit Laguna II reverse sensors for a tenner! Miscellaneous clivem 6 6441 1st June 2007 01:09 PM
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome