Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - Renault Megane 1 - Speedo Not Working

View Single Post
post #1 of (permalink) Old 28th June 2007 Thread Starter
Junior Member
Join Date: Jun 2007
Posts: 28
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Renault Megane 1 - Speedo Not Working


I was driving home the other night and my speedo all of a sudden stopped working and an orange light came on (sqaure with a WW) in it. I haven't the owners manual so am not sure about the light. The light only comes on after a few mins of driving but stays on.

It is a 1.4 97 Model and I dont think it has ABS. I search the haynes manual and there is nothing in there at all.

A few things have gone this year clutch, front springs, cat, exhuast think its telling me its getting old

I did search the forum but most posts I saw where in regards to models with ABS. Can anyone offer any advice??


Currently in brownjl's garage:
2008 Renault Laguna III 2.0dCi 150

Last edited by brownjl; 28th June 2007 at 08:50 AM.
brownjl is offline  
  5 Lastest Threads by brownjl
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
Laguna III Cruise Control/Speed Limiter not... Electronics Alanovich 7 9181 27th May 2013 11:46 PM
Ways of improving an Engines MPG? Engines TheCleanerLeon 17 3095 23rd January 2008 12:42 PM
Laguna II Noisy Electric Windows Electronics chris m 5 2253 15th July 2007 12:18 AM
Renault Laguna II - Phase 1 - Engine - Timing... Engines Fergie502 22 17880 10th July 2007 03:58 PM
Car Tax Cars & motoring Horatio 13 1902 6th July 2007 09:15 PM
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome