Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - unable to locate ACC on HU

View Single Post
post #1 of (permalink) Old 7th July 2007 Thread Starter
Diamond member
spottedhaggis's Avatar
Join Date: Feb 2007
Posts: 239
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Send a message via MSN to spottedhaggis Send a message via Skype™ to spottedhaggis
unable to locate ACC on HU

Hay all.

I have purchased a new Kenwood MP3 player for my lag II, and removed old one, it plugs right in, but wont turn on.

There is power to it (eject works) but no lights on it.

So, checked with meter with key in ignotion and out of the 7 wires on the iso connecto, disguarding the ground and perm live, there is nothing on any of the other wires?

Anyone know what wire the acc is so I can hook it up, as currently its wired to the perm so the stereo works.
Currently in spottedhaggis's garage:
2002 Laguna 1.9 DCI Privilege....and is loving every second of it
spottedhaggis is offline  
  5 Lastest Threads by spottedhaggis
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
engne over heat now whistling Engines Ralph 2 1351 10th July 2010 03:21 PM
Right brake light issue Electronics spottedhaggis 2 1624 17th May 2010 01:59 PM
weird stereo related issue Electronics Horatio 2 1481 15th March 2010 10:13 PM
Vauxhall Corsa - Gear Selection Problem Other makes martyboi 14 7929 14th November 2009 03:03 PM
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome