clio questions - Renault Forums :: Independent Renault forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 12th October 2011 Thread Starter
Junior Member
Join Date: Oct 2011
Posts: 17
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 5
Thanked 1 Time in 1 Post
Question clio questions

dont know if this is the right place to post this.
hello i have a few questions to ask firstly i have a clio grande x reg with 165/65/r14 tyres on it would a set of 205 / 55 / r16 tyres fit it or would i need low profs? also bit of a strange question my central locking only locks 1 door and my boot tho it sometimes works for a couple of days on every door i checked for a loose conection but seems fine. and last question my fan doesnt come ive drove 140miles and it didnt come on and have yet to hear it come on since ive had it but the tempreture gage doesnt go above half way any ideas?
Currently in ad01's garage:
xreg clio 1.2 grande
ad01 is offline  
  5 Lastest Threads by ad01
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
m.o.t failure please help Brakes/Hubs daverobzippy 6 1564 2nd November 2012 05:12 PM
clutch or clutch cable?? plz help Transmissions flying clutchman 8 1198 5th October 2012 10:09 AM
help!!!! Engines o4abiggerhammer 12 1806 30th October 2011 10:51 AM
help!!! Engines ad01 0 622 30th October 2011 10:49 AM
clio questions Cars & motoring Mikeyjp 1 684 12th October 2011 03:31 PM
Sponsored Links
post #2 of 2 (permalink) Old 12th October 2011
Platinum member
Mikeyjp's Avatar
Join Date: Aug 2011
Posts: 1,455
Nominated 1 Time in 1 Post
Nominated TOTW/F/M Award(s): 1
Thanks: 18
Thanked 158 Times in 152 Posts
Re: clio questions

as for the wheels they should be fine,, u can always lob them on and then check the clearance is ok,,

as for the fan, it might not be getting hot enough too kick in, other wise could be a fuse, dodgy connection, temp sensor or the fans nackerd
Currently in Mikeyjp's garage:
Clio 182 Trophy
Mikeyjp is offline  
The Following User Says Thank You to Mikeyjp For This Useful Post:
ad01 (12th October 2011)

clio , questions

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Renault Forums :: Independent Renault forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome