02 sensor????? - Page 2 - Renault Forums :: Independent Renault forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #6 of 7 (permalink) Old 24th March 2007
Diamond member
Join Date: Jul 2006
Posts: 136
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
I had a similar string of lambda / 02 faults like that once - turned out to be the wires to the probe had melted against the exhaust causing an intermittant short circuit...
Might be worth checking...

Some people say I'm stark raving bonkers, the others just smile and nod...
Currently in Rog's garage:
2004 Citroen C5 VTR HDI 110bhp Estate & 2002 Renault Laguna II Sport Tourer Dynamique 1.9dCi 120bhp
Rog is offline  
Sponsored Links
post #7 of 7 (permalink) Old 24th March 2007 Thread Starter
Junior Member
Join Date: Nov 2006
Posts: 15
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Originally Posted by chris m View Post
have the faults been cleared from the ECU?

Yep can clear them and drive for a period then get the light and code back.

wiring checked and all looks ok
Currently in mel1's garage:
2002 megane 1.4 & a 2002 subaru sti
mel1 is offline  


Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Renault Forums :: Independent Renault forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome