1.2Tce - Renault Forums :: Independent Renault forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 27th May 2015 Thread Starter
Junior Member
Puffin's Avatar
Join Date: Jun 2011
Posts: 22
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 2 Posts

Has anyone else experienced this problem. Mine is a Clio. Changing from 1st to 2nd and then on acceleration, it takes forever to get up speed, is this turbo lag? This is my first turbo 'd car.

If I squeeze the accelerator gently it seems to pick up quicker than if I use more welly.

I am intending to have it remapped which I hope will solve the problem, but I would like to know if other 1.2 Tce's are like this.
Currently in Puffin's garage:
1.4 Megane
Puffin is offline  
  5 Lastest Threads by Puffin
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
1.2Tce Cars & motoring Puffin 0 376 27th May 2015 09:20 PM
Rear Cycle Carrier for Megane MkII (54 plate) Bodywork Puffin 2 645 28th September 2014 01:17 PM
Cannot see my posts. Feedback & Announcements Puffin 6 4690 11th June 2014 06:18 PM
A bit grubby around the edges Welcome to RenaultForums stuart j 5 873 24th April 2014 04:53 PM
Megane nearside front suspension clunk Steering and Suspension Puffin 2 1396 29th June 2011 05:11 PM


Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Renault Forums :: Independent Renault forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome