Renault Clio Fault - Renault Forums :: Independent Renault forum

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 20th March 2009 Thread Starter
Junior Member
Join Date: Mar 2009
Posts: 1
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Renault Clio Fault

Today I installed my new radio in my renault clio, the car started fine and so did the radio. 20 minutes later the car would not start and makes a strange noise once I turn the key to start the engine and now the car will not lock and I have tried both keys and this will not work either. Both the speed and the rev dials vibrate when starting the car?

any help is appreciated whilst I am waiting on the AA coming.

iainmacrfc is offline  
  5 Lastest Threads by iainmacrfc
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
Renault Clio Fault Cars & motoring faultman 1 899 20th March 2009 07:08 PM
Sponsored Links
post #2 of 2 (permalink) Old 20th March 2009
Diamond member
Join Date: Apr 2006
Posts: 161
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
flat battery
Currently in faultman's garage:
1997 renault laguna 2lt
faultman is offline  

clio , fault , renault

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Renault Forums :: Independent Renault forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome