Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - Pollution fault? 2002 Lag II 2.0 ide

View Single Post
post #1 of (permalink) Old 31st July 2007 Thread Starter
Junior Member
Join Date: Jul 2007
Posts: 9
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy Pollution fault? 2002 Lag II 2.0 ide

I have posted a similar question about this problem. It is relly starting to get on me nerves now. This fault seems to be intermitent the voice computure is telling me pollution monitor fault, the engine management light comes on although there is no change to the way the car drives.
Does anyone know what causes this problem and how to locate and fix myself before i have to give in and take it to renault to have a diagnostics done. Come on guys save me 85.00.

I have read other cases of this problem but other poeples cars seem to go into limp mode and wont go over 2000 rpm mine doesnt and drives as normal.

Could this have something to do with the cat/lambda sensor?

Any sugestions are gratefully welcome.
Currently in daja1975's garage:
2002 renault laguna 2.0 ide initiale
daja1975 is offline  
  5 Lastest Threads by daja1975
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
Pollution fault? 2002 Lag II 2.0 ide Electronics iainc 1 1027 31st July 2007 10:45 PM
Laguna 2.0IDE Pollution Monitor Fault? Engines daja1975 7 2018 20th July 2007 05:39 PM
Laguna II passenger window going up and down in... Electronics ottoman 3 2981 14th July 2007 06:19 PM
Newbie Welcome to RenaultForums Andy M 4 702 13th July 2007 10:30 AM
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome