Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - laguna 2 Abs fault

View Single Post
post #29 of (permalink) Old 15th August 2015
Junior Member
Join Date: Aug 2015
Posts: 9
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 4
Thanked 1 Time in 1 Post
Re: laguna 2 Abs fault

Thanks for getting back to me, the sensor is still in place but the message on the warning is 'sensor fault' and 'esp fault' with the abs light staying on. It has failed it's mot for this.

My garage said standing still the other 3 wheels read 0mph and this one around 500mph but he hasn't the correct machine to diagnose the fault. And suggested a renault dealership (I can't afford this) Another thing is that the computer is actually displaying a rear wheel fault when the problem is a front one but these 2 have always been crossed over, the tyre pressure sensors read the wrong way round too. Just wondering if something could have been knocked as the warning lights all kicked on after a repair to that area- the spring snapped and the whole lot came down and went through the tyre.

I have another sensor cable, I was going to try and switch them but this one is actually pretty well seized on I can't get it off

Any ideas greatly appreciated
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ring.jpg
Views:	15
Size:	7.5 KB
ID:	77842   Click image for larger version

Name:	sensor.jpg
Views:	20
Size:	31.2 KB
ID:	77850  
annapoleon is offline  
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome