Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - Starting / Electronics Problem Laguna 2 1.9 dci

View Single Post
post #1 of (permalink) Old 6th October 2007 Thread Starter
Join Date: Nov 2006
Posts: 36
Nominated 1 Time in 1 Post
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Starting / Electronics Problem Laguna 2 1.9 dci

Hi Guys,

I have just changed the break pads on the front of my Laguna & the air filter as the first parts of a service I am doing on it.

I tried to start the car, so I could get the break system pressured again, but I am getting a sparking / machine like clicking sounds but it wont fire. When I put the card in no warning lights are displayed on the dash and it says start on the dash, the sparking continues until you press the stop button or remove the card, then if I do this start up processes for 3 times the dashboard goes into what appears to be a diagnostice mode where the dials & lights move in a predetermined fasion.

The only thing I did to the car was to unplug the air filter sensor when I was replacing the filter. Both keys do the same thing, but it locks & unlocks fine, the stereo also wont turn on

Any ideas ?


Currently in bluey's garage:
2005 Renault Laguna 1.9 DCI Initiale Estate
bluey is offline  
  5 Lastest Threads by bluey
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
Laguna 2 facelift Initiale- Cabbase Auditorium Electronics bluey 0 611 6th August 2014 03:41 AM
Clio 172 Mk2 Ph1 ABS fault Brakes/Hubs Lagdti 5 1692 7th June 2014 07:21 PM
Clio 172 Mk2 Ph1 fan Switch Heating & cooling bluey 0 847 7th June 2014 07:17 PM
laguna 1.9dci Rough Idle / Injector Problem Engines bluey 5 5344 20th February 2012 05:37 PM
Laguna 1.9 Dci Initiale - Ticking Noise Engines bluey 6 2686 10th November 2011 06:54 PM
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome