Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - Laguna - Electrics Problem

View Single Post
post #1 of (permalink) Old 12th October 2007 Thread Starter
Junior Member
Join Date: Oct 2007
Posts: 4
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy Laguna - Electrics Problem

Hi, I'm a new member so would appreciate some help back from experienced members!
I have a Laguna Sport Tourer II - 2.0 privilege tiptronic on a 2002 plate (nice car), this week I had a new detachable towbar fitted with single electrics, I drove it from Oxford to Yeovil and back to collect a new trailer - everything was fine.
That was yesterday, today (this evening), after driving the School run with no problems, the car lost power with no acceleration available and the voice computer stated - ESP Fault, Gearbox Fault and Fuel Injection System Fault and the screen remained yellow reading SERVICE.
Can anyone tell me what is likely to be wrong, could it be the wiring on the towbar (which was fitted by HiQ garage) or something more serious - HELP!!
Am I looking at an expensive repair or is it something simple?
I'd appreciate any advice, thanks very much, Mike
Currently in Mikeraf074's garage:
Laguna Sport Tourer Privilege 2.0 Tiptronic
Mikeraf074 is offline  
  5 Lastest Threads by Mikeraf074
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
Laguna - Electrics Problem Electronics Mikeraf074 2 958 12th October 2007 07:25 PM
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome