Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - Megane display will not turn off

View Single Post
post #4 of (permalink) Old 28th October 2007
Junior Member
hotford306's Avatar
Join Date: Sep 2006
Posts: 20
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
rubbish megane

sorry tony i,ll have to post on your thread i cant seem to start a new one am i doin something wrong.?? anyhow bought a 02 megane diesel 1.9dci last september 2006 for my wife 42,000 on the clock had it 3 months drive shaft went got it done under warranty just,3 weeks ago loud banging from under the back wheel arch shocker shaft had completly snapped ,then strnge noise from under the front of the engine which dissapears at 1500 revs it was due a cambelt but didnt facy it myself so got a mate who has a garage to do it 220 just for the cambelt kit but you get both belts the bearings and the adjuster had it all fitted and still the noise was there?? had the aircon pump filled with gas still there and when the car is under load and going uphill the orange ligh in the middle of the dash lights up,its not even donr 50,000 yet i,m afraid its put me off renaults for life has anybody else had any problems with drive belt noise??if i take the cover out of the wheel arch you can see the belt get free play after the aircon pump and the noise starts ??sorry for posting on your thread tony
Currently in hotford306's garage:
1.9dci megane 1.8escort td estate and a battered old xr2 racecar
hotford306 is offline  
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome