Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - several problems!!

View Single Post
post #1 of (permalink) Old 16th November 2007 Thread Starter
Platinum member
stef123's Avatar
Join Date: Sep 2007
Posts: 2,299
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 50
Thanked 40 Times in 31 Posts
Send a message via MSN to stef123
several problems!!

Well hello again ,
Last night was the start of many problems, I will list them.
  1. Aux drive belt was clearly wobbling from side to side and making a weird noise for around 5 or 6 seconds
  2. The bonnet refused to lock, would lock into place but open again with very little force
  3. Water sloshing noise about 5 mins after starting the car, was fine once it was warmed up
  4. Stopped the car outside my garage and the temp gauge dropped to zero and the radiator fan come on, this is the 3rd or 4th time in approx 100 miles. It only seems to conk out for around 30 seconds then works fine again.(Engine running BTW.)

As for the drive belt, it seems to have been a one off. The bonnet catch has been acting up for a little while now but never this bad. Not sure if Renault should be replacing these anyway?? My only thought for the sensor is maybe its on the way out or I have an airlock or something??

Currently in stef123's garage:
2006 Ford Mondeo ST TDCI
stef123 is offline  
  5 Lastest Threads by stef123
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
How to install wheel bearing/hub assembly? Brakes/Hubs stef123 3 1778 23rd July 2011 12:10 AM
stef's new car My mottah! stef123 112 15586 6th March 2011 10:26 PM
Legal to drive after failed MOT?? Cars & motoring lancs dave 19 4713 27th February 2011 11:55 PM
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome