Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - megane with dodgy light custer

View Single Post
post #1 of (permalink) Old 23rd November 2007 Thread Starter
Junior Member
Join Date: Aug 2007
Posts: 9
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
megane with dodgy light custer

hi, my friend has a 98' megane rt 1.6 and is having problems qwith the tail light cluster. firtly he said how sometimes when indicating left, the flash speed is very quick. so we took a look and all the bulbs work. then realised that when he presses the brake pedal, the indicator and tail light will illuminate a little or if he has the headlights on, the tail lights go out, and the indicator illuminates but no brake light. this all happens only on the left cluster, the right hand side is fine. also when looking in the cluster we saw that where the bulb holder pushes the bulbs into the lens, the rear fog slot has a peice of plastic to stop a bulb being placed there, it looks like this was done from the factory but the right hand side has a r/fog bulb and he has the switch for it. whats that about? hes not had the car that long but ive drove behind him and the lights were fine before so this has happened recently.
any help appreciated
Currently in andrew203's garage:
astra 1.6 98'
andrew203 is offline  
  5 Lastest Threads by andrew203
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
Laguna crank pulley torque Engines kenuk 4 1299 21st February 2012 04:19 PM
meagane none starter Engines andrew_megane 2 820 15th November 2009 10:55 PM
megane with dodgy light custer Electronics andrew203 4 1072 23rd November 2007 03:59 PM
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome