Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - Immobiliser

Thread: Immobiliser
View Single Post
post #1 of (permalink) Old 1st December 2007 Thread Starter
Join Date: Nov 2007
Posts: 38
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
I recently bought a 2000 model clio which starts fine everytime and anytime.But today after driving for about 20 min,when myself and my partner swapped driving seats,the damn thing wouldnt start.I dont know much abt immobilizer.But I do notice a flashing red light always within my instrument panel.
On turning the ignition key,since the problem handbrake and oil light as well as the red flashing light stays on but engine would not fire.
Rest of the electirics(head light,windows,interior lights)works okay.
What is the problem and how can i correct it?
car is 2000 clio alize auto
please help

Just an upate:
after half an hour we tried again and it started first time once again.But when we parked and then attempted it once gain it failed to start giving clicking sounds.I am sure i am doing something wrong or is it my car or even the key?

Last edited by prav; 1st December 2007 at 08:22 PM. Reason: update
prav is offline  
  5 Lastest Threads by prav
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
electrical problems??? Electronics Trune 1 893 20th January 2008 06:27 PM
RF key Electronics gazzaull22 4 1064 15th January 2008 06:28 PM
Clio Head Gasket change Engines Adam79 3 1603 25th December 2007 10:31 AM
Leaking Power Steering Fluid Engines mister_cee333 1 1168 18th December 2007 07:12 PM
Basic doubts Electronics ottoman 1 854 16th December 2007 09:08 AM
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome