Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - Renault Scenic 1 - Immobiliser Not Switching Off

View Single Post
post #1 of (permalink) Old 9th December 2007 Thread Starter
Junior Member
Scouser-07's Avatar
Join Date: Dec 2007
Posts: 7
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via MSN to Scouser-07
A couple of weeks ago my baby managed to remove the code and the central locking did not work or immobiliser, my car wouldnt start either ( renault megane scenic S-Reg ).

A fella came down and poked a button on the dashboard and put the code in then the car started.

Everything was fine for about 2 weeks and i went to restart the car today after driving it around for most of the morning, Came out of the house to start it the central locking worked and everything appeared fine,

but the car would not start and there is no spark coming from the spark plugs, i have changed the spark plugs and there is still no spark from the plugs at all.

Could anyone give me advice of what this problem is and how to resolve it ???



i have just taken out the tdc sensor and cleaned it with a wire brush, wd40 and a cloth and put it back on

but still i cant get the scenic started

and there is still no spark from the spark plugs

any ideas???
Currently in Scouser-07's garage:
1999 Renault Megane Scenic 1.6
Scouser-07 is offline  
  5 Lastest Threads by Scouser-07
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
Renault Scenic 1 - Immobiliser Not Switching Off Electronics tim441 4 5532 9th December 2007 09:49 AM
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome