Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - Intermittent Instruments

View Single Post
post #1 of (permalink) Old 10th December 2007 Thread Starter
Join Date: Jan 2007
Posts: 32
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Intermittent Instruments

I have a 1999 V reg Laguna RXE and the instruments keep going haywire and sometimes they all go dead and other times work perfectly. Also at the same time the voice synthisiser stops talking and I cant hear any error messages.

I've checked battery connections and the alternator output is ok at 14volts. I'm not suspecting a voltage drop as all headlights etc remain bright and the rest of the car seems to run fine. I havent looked at the engine earth strap yet cos its been raining but I had a corroded strap on a recent Clio and this gave poor starting but this Laguna starts with no problems. Could it be the instrument panel itself at fault?
Currently in Bernard's garage:
V reg Laguna 2.0 16v RXE and very nice too!
Bernard is offline  
  5 Lastest Threads by Bernard
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
Laguna Camshaft noises Engines Bernard 2 1204 21st February 2008 12:09 AM
Intermittent Instruments Electronics Laguna_TC 3 1109 10th December 2007 11:03 PM
How do I edit my profile? Feedback & Announcements Bernard 2 822 10th December 2007 10:53 PM
Electric windows Electronics dejan72 1 792 8th December 2007 10:28 PM
1999 RXE Instruments Electronics Bernard 2 823 3rd December 2007 10:19 PM
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome