Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - Horn not working ... there more !

View Single Post
post #1 of (permalink) Old 13th January 2008 Thread Starter
Junior Member
Join Date: Dec 2006
Posts: 4
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry Horn not working ... there more !

Alright Folks,

Looking for some help, my horn isn't working on a 53 plate clio dynamic, tried the usual stuff, replace fuse although it wasn't blown ! Had front wheel off and checked horn, wires are all okay.

Horn works with a Jump lead from battery to horn. (not connect just touching !)

So removed air bag module from steering column,

cant get steering wheel off as haven't got big enough torx
screwdriver BUT.......

There is a loose red wire, looks to have snapped off in the steering column.

2 wires (red n black) look to come up column and connect into a multiplug which then goes to white n black wires which sit around the horn contacts in the steering wheel.

Anyone have any ideas where these red n black wires go, is it a big job and will it cost me a pile of cash as everything Renault does !!

Help would be appreciated.
Currently in cogsy28's garage:
2003 Renault Clio 1.4 16v
cogsy28 is offline  
  5 Lastest Threads by cogsy28
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
Horn not working ... there more ! Electronics davesss 2 1752 13th January 2008 02:43 PM
Renault Clio - Chugging / engine misfire Engines vass20 5 8594 15th January 2007 06:21 PM
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome