Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - '99 Clio - Screen wash pump sounds ok but no water !

View Single Post
post #1 of (permalink) Old 4th March 2006 Thread Starter
timmy toad
timmy toad's Avatar
Join Date: Dec 2005
Posts: 73
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
'99 Clio - Screen wash pump sounds ok but no water !

hi peeps, my CLIO screen wash pump sounds as though it works ok but it doesnt pump up any water, this is both the front and rear screens ! that dont get washed.

I have to assume it is the pump that wants/needs replacing, but before i remove everything to get to it i thought i would ask the experienced chaps here ...... "if it isnt the pump what else can it be" ??? .............

I guess it will pay me to get a new pump before i take it all to pieces, i have the Haynes manual which tells me what to do, like take the wiper arms off and the plastic shroud panel before i can actually see the dammed thing !

Currently in timmy toad's garage:
Mine = Vauxhall W reg. Meriva 1.6 8v, Wifes = Renault Clio RN T reg.,
timmy toad is offline  
  5 Lastest Threads by timmy toad
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
T reg Clio, the washers don't work ? help please Electronics timmy toad 2 1508 22nd October 2011 10:47 AM
clio screen wash jets remove ? Bodywork IT66 3 1891 25th September 2011 03:37 PM
kango, bonnet release doesn't work !! Bodywork timmy toad 2 1414 1st August 2011 05:42 PM
injection warning light has come on !!! Engines timmy toad 5 1779 1st October 2009 05:37 PM
laguna fuel filler, how do i open it please ? Bodywork mord 5 1620 8th July 2009 07:42 PM
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome