Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - Lag II Phase I - Limp mode - Liverpool

View Single Post
post #1 of (permalink) Old 20th January 2008 Thread Starter
Junior Member
Danny7276's Avatar
Join Date: Sep 2006
Posts: 20
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Lag II Phase I - Limp mode - Liverpool


After reading a multitude of threads on here I seem to have discovered that my annoying problem with my 02 Lag Dynamique 1.8 (petrol) going into limp mode and revving rediculously when no gear is engaged is due to probable corroded dirty pins on the main ECU and wiring loom sockets at the ECU . Does anybody know of a reputable garage I can take the Lag to within reasonable driving distance of Liverpool as it seems that Renault are not addressing the problem correctly as the corrosion is giving false problem codes on the diagnostics. It appears quite a few people have had throttle bodys, plugs and other unnecessary parts replaced by Renault and have not had the fault remedied.


Currently in Danny7276's garage:
2002 Renault Laguna Dynamique 1.8 16v
Danny7276 is offline  
  5 Lastest Threads by Danny7276
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
Lag II Phase I - Limp mode - Liverpool Electronics Danny7276 3 1084 20th January 2008 09:16 PM
Laguna - Petrol smell Engines Danny7276 8 2046 27th September 2007 04:24 PM
Is the damage worse than I thought?? Bodywork Danny7276 4 1258 18th August 2007 08:05 AM
Petrol problems... Engines davesss 6 1507 23rd December 2006 07:10 AM
Laguna Number plate light problem... Electronics bpowell555 5 5385 29th October 2006 12:50 AM
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome