Megane 2.0DCI abs and esp lights - Renault Forums :: Independent Renault forum

Brakes/Hubs Brakes, Hubs, and etc

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 20th November 2013 Thread Starter
Junior Member
Join Date: Nov 2013
Posts: 1
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy Megane 2.0DCI abs and esp lights

Hi, driving home in the rain today I had to pull out sharp on a t-junction and did a small wheel spin. Immediately after my car jerked, the revs dropped and now the abs and esp lights won't go out.

What have I done? Can I reset them or is this a sign of something more sinister?

Any advice would be greatly appreciated as I am going to France in my car early January and need to sort it quick!
AndyPJ is offline  
  5 Lastest Threads by AndyPJ
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
Megane 2.0DCI abs and esp lights Brakes/Hubs AndyPJ 0 606 20th November 2013 06:21 PM

20dci , abs , esp , lights , megane

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Renault Forums :: Independent Renault forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome