Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - Rear de-mist not working?

View Single Post
post #1 of (permalink) Old 19th March 2008 Thread Starter
Diamond member
parksider's Avatar
Join Date: Oct 2006
Posts: 678
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via MSN to parksider
Rear de-mist not working?

My rear windscreen de-mist has stopped working.
In the past i had the problem with the wiring in the laft hand side of the boot but this time it is somewhere near the fuse box.
I had smelt burning coming from under the dash and noticed that it was the rear de-mist that was not working.
The heated mirrors that are on the same switch are working but not the back window.
Has anybody repaired this before and is it an easy repair or do i need an auto electrician to sort it for me?

Currently in parksider's garage:
1998 laguna rt 1.6 16v
parksider is offline  
  5 Lastest Threads by parksider
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
2006 Clio III power steering Steering and Suspension Phil48 3 236 4th February 2016 06:49 AM
98 Clio 1.6 starting problem Electronics boeingpete 6 1853 1st March 2009 10:25 AM
One for the ladies Jokes & funny stuff hondo 2 1150 4th August 2008 11:50 PM
Handywoman Jokes & funny stuff Bob925 1 851 28th July 2008 09:37 PM
Mk1 Astra GTE for sale. General Chat dirtyleeds 66 8109 1st June 2008 07:50 PM
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome