Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - Running Problems

View Single Post
post #1 of (permalink) Old 26th August 2008 Thread Starter
Junior Member
Join Date: Aug 2008
Posts: 2
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry Running Problems

We have a renault megane scenic RN 1.6E 1999. when the car has just been started up a light appears on dash showing electronic incident warning light and the heater plugs on warning light, these lights stay on whilst driving but when we have turned off the ignition after the car has warmed up when restarting the car the lights go off after 3 seconds but the car sometimes fails to start or it starts and bunny hops when accelerating, feeling like the fuel is not getting through properly then cutting out when foot has been taken off of the acelerator. We have taken the car to a garage where it was put on a diognistics machine and this found no fault??? When the lights are on the car drives like a new car when the lights go off after restarting the car is a nightmare to drive and becomming to the point that we dont want it anymore. We love to drive the scenic when it is running smoothly, but the garage cannot find anything wrong with it??? Any ideas??? Most annoying!
mummylyn is offline  
  5 Lastest Threads by mummylyn
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
Running Problems Electronics mummylyn 2 942 26th August 2008 05:04 PM
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome