Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - Laguna II only one wiper working

View Single Post
post #1 of (permalink) Old 3rd February 2009 Thread Starter
Join Date: Mar 2007
Posts: 48
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Smile Laguna II only one wiper working

The passenger side wiper has stopped working on my Laguan II sport tourer. Initially it started only going half way then it went less and less until now when the wipers are on it just shudders when when the drivers side one activates.

I guess there is just one motor with a link between the two wipers, as the drivers side is OK I assume the motor is still OK.

My questions are, can I just replace the link mechanism or do I need to replace motor as well? Also, on a scale of 1 to 10 with 10 being impossible, how easy is it to do this job.

Currently in fc01's garage:
2005 Laguna Sport Tourer 1.9dCi
fc01 is offline  
  5 Lastest Threads by fc01
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
Advice on buying Cars & motoring Nick 1 865 1st October 2010 01:00 PM
High Revving when accelerating. Engines semolina pilchard 10 2340 20th September 2010 06:25 PM
1.9dCi Steering problems Steering and Suspension jbroseann1 5 1985 27th August 2010 06:24 PM
Automatic Handbrake motor Wheels & tyres fc01 3 2188 19th May 2010 08:52 PM
I've broken my EGR Engines fc01 26 4647 15th May 2010 06:10 PM
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome