Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - Laguna Mk I 1999, side light failed

View Single Post
post #1 of (permalink) Old 11th February 2009 Thread Starter
Junior Member
Join Date: Feb 2009
Posts: 1
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Laguna Mk I 1999, side light failed

Hello, first post on this forum, but I've run out of things to try :-(

The drivers side light has failed, so I popped to Halfords and got a new bulb (type 477). With a bit of fiddling about I got the old bulb out, and noticed it wasn't blackened or burnt out at all, but still replaced it just in case. The new bulb is exactly the same, so they got that right.

The bulb still doesn't light. I checked the fuses and found that none of them are blown - although I suspect that the fuse guide is wrong because removing the supposed passenger's side fuse leaves the light lit

So, I have a couple of questions:

1) Does anyone have a correct fuse guide for a 1999 Laguna DTi Estate, so I can check whether I am looking in the wrong place?

2) Could there be another cause for the dead light.

N.B. All connections to the bulb were sound, and the headlamp on that side works fine, meaning the main cables are ok as well.

Many thanks.
Currently in farnishk's garage:
1999 Renault Laguna DTi Estate
farnishk is offline  
  5 Lastest Threads by farnishk
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
Laguna Mk I 1999, side light failed Electronics ottoman 1 734 11th February 2009 01:50 PM
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome