Renault Forums :: Independent Renault forum - View Single Post - Picked up my Laguna II DCI Privilege friday and have questions....

View Single Post
post #2 of (permalink) Old 1st March 2009
Platinum member
Raystorm's Avatar
Join Date: Mar 2008
Posts: 1,012
Nominated 0 Times in 0 Posts
TOTW/F/M Award(s): 0
Thanks: 1
Thanked 9 Times in 7 Posts
Send a message via MSN to Raystorm Send a message via Yahoo to Raystorm Send a message via Skype™ to Raystorm
Hi paulnanrod, welcome to RF I've just had a look at the manaul for my Initiale, as it also has the auto wipers. I thought that there was a way of disabling it, but this doesn't appear to be the case, so they should work. With the auto wipers, the ring on the stalk that would adjust the speed of the intermittent wipers is used to adjust the sensitivity instead. Could it be that the setting is too low? Also, the bump under the wing mirror is the temperature sensor, and doesn't have anything to do with the auto wipers.

As for the cards, it sounds like that one that locks and starts the car has got a broken microswitch on the unlock button. I've heard good things about this site: It might be worth sending them the other card as well, as they might be able to diagnose the problem with it.

On Facebook? Join the Renault Forums group!
Currently in Raystorm's garage:
2004 Landrover Discovery 2 Td5 Landmark - the Lag has gone to the father in law!
Raystorm is offline  
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome